think-cell

Think-cell je nadogradnja prezentacionog software-a s ciljem da vam pomogne kreirati profesionalne poslovne prezentacije na brz i intuitivan način. Paket uključuje dodatke, kako za PowerPoint, tako i za Excel. Koristeći softver, grafikoni, odnosno dijagrami, kao što su Waterfall, Marimekko i Gantt mogu biti izrađeni u roku od nekoliko minuta. Osim toga moguće je brzo dodavanje dodatnih popratnih informacija – kao što je CAGR, itd. – na grafikone sa samo nekoliko dodatnih klikova. Prema tome, softver vam pomaže stvoriti data-driven-e stručne grafikone na vrlo brz način, dok se struktura slajdova može održavati automatskim ažuriranjem agend-i.

think-cell

THINK-CELL – DISTRIBUCIJA ZA REGIJU

Kreirajte PowerPoint grafikone i prezentacije

Reference:
INA
Pfeizer
Pliva
VIP
Hrvatska pošta
Energetski institut Hrvoje Požar

70% manji utrošak vremena

Kreiranje 40+ vrsta Waterfall, Gantts, Marimekko grafikona u nekoliko minuta i desetcima agenda data-driven-ih vizualnih napomena.

Prekrasni rezultati

Grafičko znanje top konzultanata vam je na dohvat ruke, nema ugađanja, sve samo od sebe izgleda u redu, prilagodljivo kroz PowerPoint predloške.

Lakoća korištenja

Sve funkcije su dostupne u samim PowerPoint objektima, nema potrebe za proučavanjem hrpe dijaloga, alatnih traka ili panela s podešavanjima, profesionalni korisnik postajete za samo nekoliko sati.

100% kompatibilan

Radite u svom obiteljskom PowerPoint okruženju baziranom na PowerPoint grafikonima i oblikovane grafikone dijelite s drugim PowerPoint korisnicima na temelju data-driven-ih podataka.

Pogledajte kako Think-Cell riješava vaše tipične bolne točke u PowerPoint-u
Scroll