Rohde & Schwarz je vodeći proizvođač testne i mjerne opreme, tvrtka sa sjedištem u Münchenu koja razvija, proizvodi i prodaje široku paletu elektroničkih kapitalnih dobara i opreme za klijente širom svijeta (Industry and Government), a fokusirana je na rješenja koja doprinose sigurnijem i povezanijem svijetu. Rohde & Schwarz se zalaže za kvalitetu, preciznost i inovaciju u svim područjima bežičnih komunikacija. Kao neovisna, obiteljska tvrtka, financira svoj rast iz vlastitih sredstava. Tvrtka planira dugoročno u korist svojih kupaca te je stoga kupnja Rohde & Schwarz proizvoda investicija za budućnost!

Uz prodaju opreme, vršimo usluge sistem integracije, dijagnostike i servisa Rohde & Schwarz opreme nakon isteka jamstvenog roka, kao i popravak uređaja koji su ”end-of-life”.
U tijeku je nova promotivna prodaja najpopularnijih Rohde & Schwarz instrumenata po posebnim cijenama, uz popuste do – 48%! Promotivna ponuda sadrži osciloskope, spektralne analizatore, signal generatore, napajanja i ostale nezaobilazne instrumente.
Akcija traje do 31.03.2023., a detalje promocije pogledajte OVDJE.

Nudimo cijeli asortiman Rohde & Schwarz testne i mjerne opreme:

OPREMA ZA MJERENJE JAKOSTI POLJA

ANALIZATORI SIGNALA I SPEKTRA

OSCILOSKOPI

TESTNA I MJERNA OPREMA ZA BROADCASTING

MREŽNI ANALIZATORI

SIGNAL GENERATORI

Za upite i narudžbe javite nam se na e-mail: prodaja@badurini.hr

POŠALJI UPIT

    By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

    Scroll