SupRemo remote-desktop

Kompletan, siguran i pristupačan softver za više platformi koji vam omogućava da imate sve svoje uređaje pri ruci i jamčite brzu daljinsku pomoć svojim klijentima.

SupRemo Download


JEDNOSTAVNO

Pristupite i kontrolirajte udaljena računala i poslužitelje u samo nekoliko klikova gdje god se nalazili. Nije potrebna instalacija ili konfiguracija.

PAMETNO

Upravljajte simultanim vezama na više zaslona, ispisujte na daljinu, prenosite datoteke u oba smjera. Radite kao da ste ispred udaljenog računala uz učinkovitost i stabilnost.

SIGURNO

Odaberite sigurne veze: tijek podataka je šifriran i nova nasumična lozinka generira se pri svakoj novoj sesiji.

KARAKTERISTIKE

JEDNOSTAVAN ZA KORIŠTENJE

Lagani softver za daljinsko upravljanje radnom površinom sa svim značajkama koje su vam potrebne za povezivanje s računalima i poslužiteljima. Jedna datoteka koja ne zahtijeva instalaciju i koja vam omogućuje da ponudite i dobijete besprijekornu pomoć.

ZAŠTITA

SupRemo jamči sigurne šifrirane veze i generira nasumične lozinke pri svakom pokretanju. Udaljeni stroj možete zaštititi od neželjenih veza postavljanjem jakih lozinki, autoriziranjem samo određenih ID-ova ili omogućavanjem zahtjeva za potvrdu pri svakoj vezi.

VIŠE PLATFORMA

Pokrenite udaljene veze između različitih operativnih sustava: uz SupRemo za Windows možete pokrenuti i primati veze na i sa Windows, macOS i Linux uređaja (putem Wine). Također možete kontrolirati udaljene radne površine pomoću mobilne aplikacije za Android i iOS.

NIJE POTREBNA KONFIGURACIJA

SupRemo koristi protokol za prijenos podataka koji vam omogućuje povezivanje s udaljenim računalima ili poslužiteljima bez instalacije ili konfiguracije usmjerivača i vatrozida.

SVE ŠTO TREBAŠ

SupRemo integrira alat za prijenos datoteka, razgovor s udaljenim korisnikom, upravljanje više zaslona i daljinski ispis. Nadalje, možete istovremeno kontrolirati nekoliko računala s jednog uređaja ili se povezati s računalom s različitih strojeva. Sve što vam je potrebno za pružanje učinkovite daljinske podrške.

PRISTUP BEZ NADZORA

Omogućite pristup bez nadzora i kontrolu udaljenih računala i poslužitelja u bilo koje vrijeme i bez ljudske intervencije na udaljenom računalu.

BESPLATNA AUTOMATSKA AŽURIRANJA

SupRemo se može ažurirati automatski, bez ikakve ručne intervencije: zahvaljujući automatskom ažuriranju uvijek ćete koristiti najnovije značajke i poboljšanja. Značajka je također dostupna za prilagođene verzije softvera.

ADRESAR

Možete spremiti neograničen broj SupRemo kontakata u svoj osobni internetski adresar i podijeliti ih sa svojim partnerima. Samo se besplatno registrirajte na SupRemo Console i kreirajte svoj popis kontakata.

Scroll