HGK

Badurini d.o.o. na konferenciji Cyber Week u Tel Avivu 2019.

“BADURINI d.o.o. je u sklopu Hrvatske delegacije bio na konferenciji Cyber Week 2019 (od 23. do 27. lipnja u Tel Avivu).”

Posjet je organizirala Hrvatska Gospodarska Komora. Cyber Week je međunarodno priznat kao jedan od najjačih događaja u svijetu kibernetičke sigurnosti.

Cyber Week konferencija okuplja stručnjake za kibernetičku sigurnost, vođe industrije, startupove, investitore, akademike, diplomate i vladine dužnosnike. S više od 8.000 sudionika iz više od 80 zemalja, konferencija nudi razmjenu znanja, metoda i ideja.

BADURINI d.o.o. je ponosni član i dio tima BNI Meridijan

“BNI ogranak „Meridijan“ putem osobnih preporuka ostvario poslove u vrijednosti 1 milijun eura”

“Meridijan” – prvi hrvatski ogranak BNI-a, najveće svjetske organizacije za umrežavanje poslovnih ljudi, bilježi kontinuiran rast i sve veću vrijednost u razmjeni poslova ostvarenih putem preporuka svojih članova.

Badurini zastupnik za Arubu u Hrvatskoj

“Badurini je objavio partnerstvo s tvrtkom Aruba za bežična rješenja u poslovnom segmentu. Ovime je Badurini postao Arubin prvi autorizirani zastupnik u Hrvatskoj”

Aruba je sedma najbrže rastuća IT kompanija u svijetu, a nudi bežična rješenja u enterprise segmentu za sve namjene, uvjete i brzine pristupa. Iz ponude se mogu izdvojiti AP (access point) uređaji, VIA (virtual intranet access) klijenti ili primjerice sustav za upravljanje pravima pristupa.

Novo Gaming – Sigurnosno rješenje za poslovanje elektroničkih kockarnica!

“ZyXEL – Priče O Uspjehu! Danas, Novomatic Grupa trgovačkih društava je najveća europska integracija gaming tvrtki”

U suradnji s lokalnom tvrtkom Badurini d.o.o. na integraciji sustava dizajnirana je zvjezdasta VPN topologija ZyXEL-a, koristeći značajke poput IPSec VPN-a ponuđena u ZyWALL-u. Za izgradnju tako troškovno učinkovite VPN veze između svih udaljenih lokacija i svih središnjih poslužitelja korišten je ZyWALL USG 1000 firewall na centralnoj lokaciji i ZyWALL 2 Plus firewall na udaljenim lokacijama, elektroničnim kasinima ili strojevima.

Scroll