Rohde & Schwarz je vodeći proizvođač testne i mjerne opreme, tvrtka sa sjedištem u Münchenu koja razvija, proizvodi i prodaje široku paletu elektroničkih kapitalnih dobara i opreme za klijente širom svijeta (Industry and Government), a fokusirana je na rješenja koja doprinose sigurnijem i povezanijem svijetu. Rohde & Schwarz se zalaže za kvalitetu, preciznost i inovaciju u svim područjima bežičnih komunikacija. Kao neovisna, obiteljska tvrtka, financira svoj rast iz vlastitih sredstava. Tvrtka planira dugoročno u korist svojih kupaca te je stoga kupnja Rohde & Schwarz proizvoda investicija za budućnost!

Uz prodaju opreme, vršimo usluge sistem integracije, dijagnostike i servisa Rohde & Schwarz opreme nakon isteka jamstvenog roka, kao i popravak uređaja koji su ”end-of-life”.
TODAY’S SOLUTION FOR TOMORROW’S CHALLENGE
U tijeku je nova promotivna rasprodaja najpopularnijih Rohde & Schwarz konfiguracija instrumenata po posebnim cijenama, uz popuste do -46% (ovisno o odabranom paketu).
Po prvi puta, u promociju su uključeni isključivo paketi, to jest bundle opcije instrumenata, s kojima naknadna nadogradnja nije potrebna! Priuštite si maksimalnu funkcionalnost uz minimalna ulaganja, jer naša promotivna ponuda sadrži osciloskope, ručne prijenosne analizatore, analizatore spektra, signal generatore, LCR metar, DC power supply i SMU (source measure unit), po još nižim cijenama nego do sada.
Akcijske cijene vrijede za narudžbe od 01.04.2024. do 30.09.2024., a detalje promocije pogledajte OVDJE.
Upite za dodatna pojašnjenja i narudžbe šaljite na e-mail: prodaja@badurini.hr

Nudimo cijeli asortiman Rohde & Schwarz testne i mjerne opreme:

OPREMA ZA MJERENJE JAKOSTI POLJA

ANALIZATORI SIGNALA I SPEKTRA

OSCILOSKOPI

TESTNA I MJERNA OPREMA ZA BROADCASTING

MREŽNI ANALIZATORI

SIGNAL GENERATORI

Za upite i narudžbe javite nam se na e-mail: prodaja@badurini.hr

POŠALJI UPIT

    By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

    Scroll